За живота и данъците

ЗАЩО ИСКАМ ДА ЧЕТА "ЗА ЖИВОТА И ДАНЪЦИТЕ" (споделено от читатели)
Защото ме успокоява, обогатява ме и ме кара да се замисля за важните неща в живота. Наистина ли сме подвластни на съдбата? Наистина ли душата е безсмъртна и е на този свят, за да научи уроците си, преминавайки през страданието? Наистина ли прошката, дадена от сърце, може да промени отношенията ни с този, който ни е наранил или когото сме наранили? Наистина ли цветята на Бах са толкова чудотворни? Наистина ли....?
В малкото свободно време, когато сме заедно с моя съпруг, позволявам си да чета на глас споделеното в тази книжка, а после коментираме. И сякаш тези коментари ни отварят един към друг и още повече ни сближават. Обсъждаме и въпроса заслужава ли си да отделим част от скромните си финанси за застраховка Живот и какви данъци ще спестим от това?
За Живота и Данъците не е четиво, което можеш да захвърлиш, след като го прочетеш. Сякаш е писано за мен и от такива, като мен. Чете се бавно, многократно, със съзнанието, че ако пожелаеш да промениш нещо в живота си, но не можеш да го сториш сам, достатъчно е да набереш публикувания в списанието телефонен номер на човека, за когото имаш усещането, че ще ти помогне.
Ако искате да се присъедините към четящите "За Живота и Данъците", направете своя абонамент сега. Срещу 60 лв. до края на годината ще получите 6 книжки с полезна за вас информация. Сумата може да преведете по банковата сметка на АСКАНА ООД:

Цена: 60.00 лв.
60.00 лв.

За какъв период ще е абонамента

Каталожен No: 
7662
Броя годишно: 
6