за abonamenti.com

abonamenti.com е първият по рода си български сайт и електронен магазин за абонамент и доставка на периодични издания. Това, което е основно за нас е навлизането на българските периодични издания в необятното интернет пространство и достъпът на света до разнообразието, с което българските издатели допринасят за развитието на информационното общество. abonamenti.com (произнася се: абонаменти дот ком) е собственост на Артефакт ООД - лидерът в абонамента и доставката на българска и чужда периодика за България.

Артефакт ООД членува в: НАРПИ, ОБТБ 

Доставка на абонамента:

Всички издания, абонирани в “Артефакт” ООД, се доставят в централния ни офис, където се регистрират за проверка и след това се изпращат до всеки един абонат. Стандартната доставка се извършва между 07.00 и 8.30 ч., като за целта абонатът е длъжен да осигури достъп до пощенската си кутия или да определи представител, който да получава изданията лично. Всекидневниците от САЩ, Западна Европа и Гърция се доставят на сутринта след датата на публикуване, а руските издания - веднъж седмично. За издания с висока единична стойност доставката е през работно време и срещу подпис. “Артефакт” ООД поема отговорността за недоставени издания, с изключение на случаите, когато това става по вина на самия издател.

Начин на плащане:

  • 1. В брой на Вашия адрес. След предварително уточняване и приемане на поръчката по телефон наш представител ще Ви посети на следващия ден с изготвения документ и ще инкасира сумата - това е удобна форма на разплащане за фирми, възрастни хора и инвалиди.
  • 2. В брой в офиса на “Артефакт” ООД или в някой от абонаментните пунктове на фирмата, разположени близо до вас (адресите на пунктовете ще бъдат публикувани в Бюлетин Арте Факт).
  • 3. С платежно нареждане в 5 дневен срок от изпращане на проформа-фактура, която е спецификация за поръчаните издания, основание за плащане и се доставя на Вашия адрес срещу подпис. Ще ви изпратим данъчна фактура по наш куриер в тридневен срок от получаване на превода.

Гарантирано удовлетворение:
Ние гарантираме перфектна доставка на поръчаните издания според Вашите индивидуални изисквания. Ако по някакви причини Вие не сте удовлетворени от направения абонамент, ние ще предприемем съответните постъпки пред издателите и ще изискаме възстановяване на сумата за остатъчните неизпратени бройки.

ЗАЩО НАС:

  • защото, ние сме от пионерите на българския пазар специализирани основно в абонамента и доставката на периодични издания
  • защото, колективът ни е от млади и висококвалифицирани специалисти
  • защото, правим нещата максимално добре, на най-високо професионално ниво
  • защото, хиляди от Вас клиентите ни, стотици от Вас издателите и стотици от Вас партньорите ни избрахте АРТЕФАКТ.

Благодарим Ви!