Off Road BG

Списание OFF-road BG

Списание OFF-road BG започва да излиза през април 2004 г. Първоначално е насочено предимно към високопроходими автомобили и офроуд състезания. Поради големия интерес офроуд тематиката се разширява и допълва от раздел за ендуро мотоциклети, ATV и моторни спортове, превръща се в истински offroad forum.

Списание OFF-road BG информира читателите за:

нови модели в клас SUV и 4х4;
тестове; технологии; джип тунинг; състезателни автомобили;
изчерпателни репортажи за всички оф-роуд събития (Национален офроуд шампионат и Български ендуро шампионат), както и български участия в чужбина;
интересни туристически дестинации и маршрути, подходящи за маунтийн байк, мотоциклети и 4х4.
Кореспондентите на списанието в чужбина – Германия, Холандия, САЩ, Великобритария, Италия, Испания и Русия – осигуряват интересни и актуални материали на тема офроуд.
Всичко, което се коментира в един добър offroad forum, е професионално представено на страниците на списанието.
Списание OFF-road BG се издава от “Сибо медиа” ООД, гр. София. Единственото българско списание за алтернативни енергийни източници, бизнес и екология “МобилГАЗ”, както и годишния алманах “БЪЛГАРИЯ 4х4”, се издават от същата компания.
Аудитория, с интерес към офроуд тематика:
Аудиторията ни се състои предимно от хора в активна възраст (25 – 50 години) с добра професионална реализация, свободен дух, време и финансови средства за скъпо хоби, каквото е офроуд.

Цена: 50.00 лв.
50.00 лв.

За какъв период ще е абонамента

Каталожен No: 
5674
Броя годишно: 
12