Политика

Седмичникът ПОЛИТИКА е най-новото издание на ПРЕСГРУПА МОНИТОР, след успешния старт на всекидневниците МОНИТОР и ТЕЛЕГРАФ и налагането им на медийния пазар.
Вестникът стартира на 24 април 2004 г., в 48 страници, формат А3, пълноцветен печат, което позволява използване на многообразни илюстрации и графични елементи.
Защо ПОЛИТИКА? nПолитическите процеси у нас и в света имат сериозно развитие. Въпреки многообразието от заглавия, на българския вестникарски пазар липсва издание, което да изследва събитията в тяхната дълбочина, да търси връзките между ставащото в света и в страната, да анализира историческите корени на явленията, да показва новите модели. Към тези зони е насочена идеята на ПОЛИТИКА.
За кого ПОЛИТИКА? nЦелевата група на новото издание на ПРЕСГРУПА МОНИТОР са хората, които считат себе си за успели. Седмичникът ПОЛИТИКА претендира да е елитарен вестник, насочен към интересите на хората, които създават общественото мнение, които правят бизнеса у нас и които се чувстват свободни да избират. Същевременно сюжетите и разработката им във вестника ще привличат вниманието и на много по-широк кръг читатели.
Какво в ПОЛИТИКА? nИзданието е структурирано в четири раздела: ВЛАСТТА, МНЕНИЯТА, БИЗНЕСЪТ и ОБЩЕСТВОТО.
ВЛАСТТА предлага както панорама на горещите теми на седмицата, така и поглед към хората, които ги създават. Идеи от целия спектър на политическия ни живот се сблъскват на страниците на МНЕНИЯТА
БИЗНЕСЪТ предлага информация и анализ на реалните сделки от седмицата, новините и тенденциите в телекомуникациите, в банковото дело и застраховането.
Всичко за социалния живот, култура и наука, погледнати с очите на интелектуалния елит, може да се прочете на страниците на ОБЩЕСТВОТО. Кой в ПОЛИТИКА? nОсвен на редакционния екип, вестник ПОЛИТИКА разчита и на експертното мнение на независими анализатори, на водещи финансово-консултантски групи и бизнесмени, както и на автори от чужбина, които следят процесите на Балканите.

Първоначалните маркетингови проучвания регистрират силен интерес към новото издание от страна на читатели и рекламодатели, което предполага бързото му утвърждаване на пазара и доказва доверието на аудиторията към неговите издателите.

Цена: 52.00 лв.
52.00 лв.

За какъв период ще е абонамента

Каталожен No: 
2907
Броя годишно: 
52